Глас Oпова
Регистар јавних слижби
Развојни фонд Аутономне Покрајине Војводине д.о.о. Нови Сад
Oмогућено плаћање картицама
Oмогућено плаћање картицама
У Општинској управи општине Опово омогућена нова услуга грађанима. Захваљујући Канцеларији за информационе технологије и електронску управу, Општинска управа општине Опово је поставила четири ПОС терминала и тиме омогућила корисницима својих услуга да административне и друге таксе, накнаде и порез на имовину плате електронски. Електронско плаћање доступно је свим платним картицама (ДинаЦард, ВИСА, МастерЦард) без обзира на банку издаваоца.
Путем платних картица на писарници Општинске управе општине Опово и канцеларијама матичара могуће је да се плате све административне таксе (локлане и републичке), накнаде, порез на имовину и остале обавезе по основу локланих јавих прихода.

Успостављање плаћања такси на шалтеру-пулту путем платних картица доприноси начелу делотворности и економичности поступака, а у циљу успостављања професионалне и модерне управе као сервиса грађана. Е -плаћањем странка избегава одлазак до поште/банке и чекање у редовима, и на тај начин јој се омогућава да ефикасније оствари своја права.

26.03.2019